Fuifbussen voor Crazy Dating Party

© © Marie-Christine De Bruyne

De Crazy Dating Party van KLJ in Nieuwkerken maakt gebruik van fuifbussen om de verwachte 3.200 fuifgangers na afloop veilig naar huis te loodsen.

(sl)

De party vindt plaats aan de terreinen van De Schakel in Nieuwkerken. 'We verwachten opnieuw minstens zoveel fuifnummers als vorig jaar', zegt PR Gino Van Moer. 'Bedoeling is dat de opbrengst van de fuif naar de vernieuwing van de lokalen gaat en dat leden er goedkoop mee op kamp kunnen gaan. Voor de muziek doen we een beroep op Mystique en 2UGLYDJ's.'

De Crazy Dating Party heeft ook een eigen systeem met bandjes, mogelijk interessant voor wie aan een lief wil geraken. Geel betekent 'in love', groen 'dating', blauw 'single' en rood 'one night stand' gezocht. De bezoekers maken hier zelf hun keuze.

Voor de veiligheid in de omgeving van de fuifterreinen heeft de stad Sint-Niklaas een flinke vinger in de pap. Met ludieke affiches wordt het vervoer gepromoot. Vanaf de Grote Markt via station richting Ster rijdt de eerste fuifbus om 20.30 uur, bij de terugkeer is dat 01.30 uur vanaf de N70 (halte club Royal) naar Grote Markt en station. Per rit betaal je 1 euro.

'De toegang tot de fuif situeert zich ter hoogte van de parking Paradisio aan de N70/Ster. Voor de fuifbussen wordt samengewerkt met de firma 't Soete Waeslant', zegt schepen van Jeugd Wouter Van Bellingen (SOS-2012).

'Wie toch met de auto naar de fuif komt, kan op de parking van De Ster of KMO-zone Heihoek parkeren.'

Crazy Dating Party op zaterdag 5 november vanaf 21 uur.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio