Celebs

Vrouwen baas in BV-Barometer

Opzij voor Phaedra

Opzij voor Phaedra

Foto: © VTM

Dertien weken lang hebben we ruim 900 BV's nauwlettend in het oog gehouden: tijd voor de balans van het eerste kwartaal van 2008. Phaedra Hoste gooide al haar troeven in de strijd, en met succes.BV-watchers konden in het eerste kwartaal van 2008 niet om Phaedra Hoste(36) heen. Het fotomodel pronkt dan ook meer dan terecht op de eerste plaats van onze BV-Barometer.

In haar zoektocht naar de ideale man in Wie wordt de man van Phaedra wist het nichtje van komiek Geert Hoste moeiteloos de Vlaamse pers te halen.

Met het realityprogramma wil Phaedra een streep trekken onder haar turbulente en hectische leven als single. Ze hoopt rust te vinden binnen een vaste relatie. Intussen blijven er van de twaalf enthousiaste kandidaten nog maar twee over. Maandag zal Phaedra eindelijk de knoop doorhakken.

Nóg een reden waarom Phaedra de afgelopen maanden steevast in de pers opdook was haar hoogoplopende ruzie met collega-presentatrice Ilse De Meulemeester. De twee zetten het eind vorig jaar op een potje moddergooien in de pers. De Meulemeesters beschuldigde Phaedra ervan dat die haar partner Glenn Janssens, de Keizer van de Wegwijzer, zou hebben versierd. Phaedra ontkende. De verwijten vlogen heen en weer en vulden wekenlang de week- en dagbladen.

Straks is het verleden tijd want maandag maakt Phaedra haar definitieve keuze en vindt ze haar man.Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees