Roosenberg ziet seizoensgebonden productkeuken beloond

Roosenberg ziet seizoensgebonden productkeuken beloond

'Een goede score in de culinaire gidsen blijft een referentie naar de klanten toe', zegt Bruno De Wilde.jvdv Foto: © Jan Van de Velde

WAASMUNSTER - Grootste stijger in het Waasland is brasserie Roosenberg aan de Patotterijstraat. De horecazaak ziet zijn score van 12 punten verhogen tot 14 in de gids voor 2012.

'Naar de klanten toe is dit natuurlijk een mooie referentie', getuigt zaakvoerder Bruno De Wilde, die volgend jaar met Roosenberg de twintigste verjaardag viert. 'Deze waardering is een bekroning van bijna twintig jaar rock-'n-roll, zeven dagen op zeven. Dat we deze score krijgen van culinaire experts met veel ervaring, betekent een aanmoediging om op de ingeslagen weg voort te gaan.'

De Wilde schrijft het succes van brasserie Roosenberg toe aan de seizoensgebonden productkeuken. 'We leveren geen echte topgastronomie met veel franjes, maar bij ons ben je wel verzekerd van goede producten, gaande van de boter tot de wijn. Het plaatje moet compleet zijn en dat kan alleen maar als de basisvoorwaarden voldaan zijn. De klanten krijgen waar voor hun geld omdat we aandacht besteden aan alle details. Onze zomer- en winterkaart met klassiekers wordt aangevuld met regelmatig wisselende suggesties, afhankelijk van wat het seizoen biedt. Ook onze wijnkaart met ruim 650 referenties van een twintigtal leveranciers varieert om het geheel af te werken.'

Brasserie Roosenberg, Patotterijstraat 1, 9250 Waasmunster, 03-722.06.00, www.roosenberg.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio