A.S. Adventure nu ook in het Hageland

A.S. Adventure nu ook in het Hageland

Bart Knoops (links), Guy Mertens (midden) en Bruno Festjens zijn verantwoordelijk voor de winkel.fg Foto: © Fernand Goyens

TIELT-WINGE - A.S. Adventure opende gisteren de deuren van een nieuwe zaak op het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge. Het is een van de grotere winkels in ons land voor outdoor en action.

Maanden geleden beslisten de directies van Fun en A.S. Adventure om de Fun-winkel op het Gouden Kruispunt te verbouwen en te delen. In het gebouw werd een scheidingsmuur opgetrokken en een verdieping bijgebouwd. Voor de rest is er nauwelijks iets gemeenschappelijks. 'Wie tot nu vanuit het Hageland naar een winkel van A.S. Adventure wilde, moest naar Nossegem, Leuven (city) of naar Hasselt. Vandaar dat we al geruime tijd op zoek waren naar een nieuwe inplantingsplaats. We opteerden eerst voor Diest maar dat was dan weer wat dichter bij Hasselt. De keuze viel uiteindelijk op Sint-Joris-Winge wegens de vlotte bereikbaarheid, de centrale ligging en de uitstraling die het Gouden Kruispunt toch heeft', zeggen Eric Leemans, CEO A.S. Adventure België en districtmanager Wally van Waeyenberg.

In de nieuwe winkel kan je terecht voor 47.000 verschillende producten gaande van outdoorschoeisel en -kleding, bay en beach, vrijetijdscollecties, reistoebehoren, snow- en wintersportbenodigdheden, tenten en bijbehorend materiaal voor de tent- en campingtoeristen en dit voor zowel volwassenen als kinderen. Nieuw in de vestiging is de afdeling bike met fietsen, kledij en accessoires en de afdeling run voor wie met lopen of joggen wil starten. A.S. Adventure beschikt bovendien over een rijke collectie reisgidsen, allerhande soorten fiets- en wandelkaarten, atlassen en fotoboeken.

'De vestiging in Sint-Joris-Winge behoort tot de selecte groep van winkels met een breed en gespecialiseerd fietsaanbod onder de naam bike academy. Samen met de runafdeling waar de lopers en de joggers een professionele loopanalyse krijgen om optimaal passend schoeisel te kopen, kunnen fietsers en mountainbikers zich laten opmeten zodat steeds het best passende materiaal kan gekocht worden. Het bikecentrum is uitgerust met een fietsherstellingsplaats terwijl de verantwoordelijke een lange staat van dienst heeft in de fietsenmakerij', zegt van Waeyenberg. Belangrijk is dat de winkelruimte soepel aanpasbaar is volgens de seizoenen. Met een twintigtal personeelsleden is A.S Adventure een nieuwe werkgever in het Hageland.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio