Anderlecht is rond met middenvelder Bouhna (Diegem)

Anderlecht is rond met middenvelder Bouhna (Diegem)

Bouhna Foto: kms

Anderlecht heeft twee aanwinsten beet voor volgend seizoen. Mohammed Aoulad, de 20-jarige linksbuiten van Brussels, tekende voor drie seizoenen. Bovendien hebben de Brusselaars ook een akkoord voor twee seizoenen met een optie voor extra jaren met een andere Marokkaanse Belg, Abdelhakim Bouhna (20), van derdeklasser Diegem.

Anderlecht heeft De aanvallende middenvelder is ploegmaat van Pieter Jacobs, de zoon van trainer Ariël Jacobs, en scoorde dit seizoen vijf keer.

'Het zijn twee talentrijke spelers met een interessant profiel', zegt manager Herman Van Holsbeeck. 'We nemen die jongens op vroege leeftijd bij ons en gaan aan carrièreplanning doen. De eerste zes maanden zullen we ze uitlenen en dan zien we wel welke stappen ze zetten. Het is een beetje dezelfde politiek die we hebben toegepast bij Veselinovic. Is dat een goeie transfer? De toekomst zal het uitwijzen, maar wat ik wel weet, is dat alle ploegen vanaf de nummer zes tot de nummer zestien geïnteresseerd waren in Veselinovic om hem te huren.'

Corrigeer