De Verborgen Tuin, Geraardsbergen

‘Ieder jaar een puntje meer'

GERAARDSBERGEN - De Verborgen Tuin debuteert verrassend met een 13 op 20. ‘Tot nu toe zijn we voorzichtig geweest, we kunnen nog beter', zeggen bazen Lotje en Steven beslist.

De Verborgen Tuin vormt een groene oase in het hart van Geraardsbergen. De zaak bestaat nog maar 2,5jaar en toch weet ze nu al de kenners van GaultMillau te bekoren. ‘En eigenlijk is het nog straffer, want we koken nog maar één jaar gastronomisch', zegt Lotje Moerman (29), die verrast is door de mooie score.

‘We hadden al verwacht dat we erin gingen staan, want enkele enthousiaste klanten hebben brieven naar GaultMillau gestuurd om ons aan te prijzen. Maar dit is wel heel erg mooi. Elke week streven we wat meer naar perfectie. We zijn duidelijk op de goede weg.'

Volgens chef Steven Van Snick (30) is Lotje een van de grote troeven. ‘Ze is nu genomineerd als ‘gastvrouw van het jaar'. Ik hoor ook van de klanten dat ze onze ontvangst erg op prijs stellen, net als de prijs-kwaliteitsverhouding die we bieden. Op dat elan moeten we verdergaan', vertelt hij.

‘Deze vermelding is een mooie stimulans om ieder jaar voor een puntje meer te gaan. Doordat we nog jong zijn, hadden we niet het kapitaal om dure wijnen aan te kopen. Vanaf nu worden we minder voorzichtig en maken we een indrukwekkendere wijnkaart. We gaan met hart en ziel blijven werken om van ons restaurant een topzaak te maken.'

De Verborgen Tuin, Gasthuisstraat 35, Lessensestraat 28, Geraardsbergen, www.deverborgentuin.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio