Onderhandelingen over contracten

LIER - Terwijl Lierse gisteren zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie speelde, had CEO Jesse De Preter de voorbije dagen een drukke agenda. Hij zat maandag rond de tafel met Wesley Sonck en Stein Huysegems voor een verkennend gesprek over een nieuw contract.

Lierse laat alvast niets aan het toeval en gaat op zoek naar een nieuwe spits, een balvaste targetspits die met de rug naar het doel kan spelen. De kans dat Flavio volgend seizoen nog op het Lisp rond loopt, is klein.

Aan de makelaar van Jason Adesanya werd een voorstel gedaan om het contract van de 18-jarige spits open te breken. Thomas Wils en Karim Saidi hebben een voorstel op zak om hun contract open te breken tot 2014 met een optie op een bijkomend seizoen.

Vandaag worden de opties van Kawashima, Ayew, Elgabas en Grncarov gelicht. Al liet Kawashima verstaan dat hij aan een nieuwe uitdaging toe is. De Pallieters stelden voor om het contract van Grncarov open te breken, maar de onderhandelingen verliepen tot nu toe niet erg vlot.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio