Zilver voor Verborgen Tuin

GERAARDSBERGEN - Restaurant De Verborgen Tuin werd tweede in de categorie ‘restaurants Belgische Keuken'. De Verborgen Tuin kaapte eerder al twee keer de eerste plaats weg. De zaak in de Gasthuisstraat in Geraardsbergen wordt uitgebaat door Steven Van Snick en Lotje Moerman. Chef Van Snick streeft naar perfectie met zijn gerechten, die geïnspireerd zijn op de traditionele Franse en Belgische gastronomie met een knipoog naar de wereldkeuken. In het restaurant wordt gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten.

In deelgemeente Moerbeke viel frituur Tequila in de prijzen. Uitbater Marc Dehenau mag uitpakken met een grote juryonderscheiding en kaapt hiermee zijn tweede Golden Crown weg, een kwaliteitslabel dat bij de Horeca Awards jaarlijks wordt toegekend na anoniem inspectiebezoek aan de frituren.

www.deverborgentuin.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio