Volksbal en tentoonstelling tijdens Sint-Antoniusviering

Volksbal en tentoonstelling tijdens Sint-Antoniusviering

Twintig zangers en zangeressen uit Herdersem treden op tijdens het volksbal.jol Foto: © jol

HERDERSEM - Twintig zangers en zangeressen uit Herdersem tonen hun talent tijdens het 35ste dorpsbal naar aanleiding van de Sint-Antoniusviering. De jongste deelneemster is 14 jaar, de oudste bijna zestig. Het Herdersemse talent krijgt ondersteuning van een achtkoppige muziekband, ook al uit Herdersem. 'We herhalen hiermee het succes van vorig jaar', aldus voorzitter Alex Van den Bremt. 'De belangstelling was zo groot dat niet iedereen de zaal in kon.'

Het kermisprogramma begint vandaag om 15 uur met een dansnamiddag voor vijftigplussers in feestzaal De Kletser. Om 20 uur is er boerenfuif in het jeugdhuis.

Zaterdag om 21.30 is er het dorpsbal in zaal De Kletser. Zondag vertrekt om 13.30 uur de folkloristische stoet gevolgd door de pensenworp om 16.30 uur aan de stedelijke basisschool.

Nog naar aanleiding van de Sint-Antoniuskermis organiseert het Davidsfonds haar 17de groepstentoonstelling. Er is werk te zien van Frans Ponnette (aquarellen) en Riet Maes (aquarellen) uit Herdersem, Marc Geerinck (schilderijen) uit Waregem, Arlette Neirynck (schilderijen) uit Wetteren haar zoon Yde Steven (beeldhouwwerken), Ingrid Rasschaert uit Gijzegem (beschilderde zijden sjaals en wenskaarten) en Sara Van Geert (juwelen) uit Lede. De tentoonstelling is open op zaterdag 21 januari van 19.30 tot 22 uur, zondag 22 januari van 10.30 tot 13 uur en van 14 tot 21 uur en maandag 23 januari van 10.30 tot 19 uur. De toegang is gratis.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio