Hinder door werken op N8

VOORDE/STEENHUIZE-WIJNHUIZE - Op de N8 tussen Voorde en Steenhuize-Wijnhuize zal een aannemer maandag starten met herstellingswerken. Het betonnen wegdek zal er door asfalt worden vervangen. De werken vinden plaats tussen het kruispunt met de Geraardsbergsesteenweg N460 in Voorde en het kruispunt met de Eikestraat in Steenhuize-Wijnhuize. In een eerste fase zal er gewerkt worden in beide richtingen tussen beide kruispunten. Deze eerste fase zal duren tot begin september.

Het verkeer richting Brakel kan verder rijden op de N8. Het verkeer richting Ninove zal worden omgeleid via de N42, de N460 en de N45. Het fietsverkeer zal in beide richtingen plaatselijk omgeleid worden. De bussen van De Lijn volgen de omleiding voor het autoverkeer. Op verschillende plaatsen zullen dan ook tijdelijke bushaltes ingericht worden.

Na afloop van deze werken zullen er nog vier fases volgen, waarbij gewerkt zal worden op de N8 tussen Steenhuize-Wijnhuize en Nederbrakel. Die werken zullen tot in het voorjaar van 2013 duren. (vmd)

Voorde/Steenhuize-Wijnhuize

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio