Tabaksfabriek verbouwd tot appartementen

Tabaksfabriek verbouwd tot appartementen

Op een gesimuleerde foto is te zien dat het nieuwe appartementsblok een sobere wit-grijze gevel krijgt, met drie verdiepingen. Er is plaats voor acht kleine tot middelgrote woongelegenheden. Foto: ema

ARENDONK - Acht nieuwe appartementen rijzen er binnenkort uit de grond op de hoek van de Wezenstraat en de Vrijheid, midden in het dorpscentrum van Arendonk. 'Residentie De Tabaksfabriek', zo heet het nieuwe wooncomplex. De naam verwijst naar de oude sigarenmakerij die er vroeger gevestigd was.

Op een gesimuleerde foto is te zien dat het nieuwe appartementsblok een sobere wit-grijze gevel krijgt, met drie verdiepingen. Er is plaats voor acht kleine tot middelgrote woongelegenheden, van 45 tot 88 vierkante meter, zonder garage. De goedkoopste flat kost 116.000 euro, de duurste 223.000 euro. Bedoeling is dat de bouwwerken eind volgend jaar klaar zijn. De verkoop start nu al en gebeurt door Immo 2000 Vastgoed.

Later wordt op dezelfde site, net om de hoek aan de Vrijheid, nog een parkeerterrein en een nieuwe supermarkt van warenhuisketen Delhaize gebouwd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio