Motorrijder sterft na zware klap tegen auto

Retie - De 20-jarige Mike G. uit Retie stierf zaterdag na een ongeval met zijn motor op de Antwerpsesteenweg in Vosselaar. Hij reed in op een wagen.

Zaterdagavond rond 17.15 uur gebeurde een zwaar ongeval tussen een motorrijder en een personenwagen op de Antwerpsesteenweg in Vosselaar. Een auto met daarin twee personen vertraagde op de Antwerpsesteenweg, om vervolgens in de zijweg Bergeneindsepad te draaien. Wellicht merkte de 20-jarige motorrijder uit Retie, Mike G., de personenwagen te laat op en reed daarbij tegen de achterkant van de wagen.

De jongeman werd door de hulpdiensten in kritieke toestand naar het Sint-Jozef Ziekenhuis van Turnhout gebracht. Hulp kon echter niet meer baten, want de jongen overleed kort na zijn aankomst in het ziekenhuis aan zijn opgelopen verwondingen.

De twee inzittenden van de andere wagen raakten niet gewond. De passagier, een hoogzwangere vrouw uit Turnhout, werd uit voorzorg wel naar het ziekenhuis gevoerd. Na een volledige controle bleek de vrouw in goede gezondheid te verkeren en geen letsels overgehouden te hebben aan het ongeval.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio