'Beloning voor labeur'

Jannes Tant - Eendracht Aalter

Jannes Tant - Eendracht Aalter

Jannes Tant mvh

Foto: © marc van hecke

AALTER - Eendracht Aalter behaalde tegen Lebeke-Aalst een belangrijke zege, waardoor rood-wit opnieuw wat ademruimte in de rangschikking heeft. Derde doelman Coppens pakte met een fraaie prestatie uit en behoedde zijn ploeg voor een tweede tegendoelpunt.

'Dit is een beloning voor de vele inspanningen van mijn spelers', reageert trainer Jannes Tant. 'Zij werken keihard tijdens de week en op zondag. Ik hou niet van namen en individuen. Ik ben de eerste om na een wedstrijd een bankzitter als Jens Vandenbroecke te feliciteren. Hij heeft ook zijn aandeel in onze goede prestaties. Ik had aan mijn spelers gevraagd om zich tegen Lebeke-Aalst niet met druk op te zadelen. Goed voetbal brengen is de basis voor gunstige resultaten.'

'Ik bekijk onze sport op een positieve manier. Aalter kreeg de voorgaande weken onterecht veel negatieve aandacht. Wij gaven op Berlare een 1-5 voorsprong uit handen maar er is geen enkele ploeg die in Berlare zo productief als Aalter was. Wij hebben veel afwezigen maar de andere jongens compenseren dat op een geweldige manier.' (jp)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio