Eerst vrijen, dan laten vermoorden

Eerst vrijen, dan laten vermoorden

Foto: belga

ANTWERPEN/KONTICH - Het beeld dat we op het assisenproces krijgen van femme fatale Nikki Jorens is bepaald niet rooskleurig: ze deinst er niet voor terug om mannen tegen elkaar op te zetten of zelfs om met haar partner te vrijen net nadat ze de opdracht gaf hem te vermoorden.

In het assisenproces waarin Nikki Jorens en haar minnaar Tom Van Eester terechtstaan voor de moord op Nikki's partner Danny Van Aelst, moest de dag beginnen met de ondervraging van Jorens. Om medische redenen bleef haar dat nog even bespaard, maar de dag verliep voor de rest niet fraai voor haar. Dat haar eigen moeder verklaard had dat Nikki nogal een grote appetijt had voor mannen was nog het minste. Dat ze die mannen tegen elkaar kon opzetten, was al veel minder fraai. Toen ze met Danny een maand voor de moord op reis was, stuurde ze berichtjes naar Tom dat ze ,,naast den dikken (Danny) geen plaats meer had in bed, arme ik.'' Van bij Tom thuis stuurde ze dezelfde maand berichtjes naar Danny. ,,Die eikel, rij hem overhoop, ik ben dat manneke beu'', klonk het nu over Tom.

Verbijsterend

De dag voor de fatale feiten is al helemaal verbijsterend. 'sNamiddags stuurde Nikki de beruchte sms naar minnaar Tom om hem te overhalen de moord te plegen. 'sAvonds kraakte ze samen met Danny een fles champagne. Ze bedreven de liefde en vielen arm in arm in slaap. 'sOchtends, toen hij naar het werk vertrok, gaf ze hem nog mee ,,voorzichtig te zijn''. Ze wist toen al dat minnaar Tom in de buurt op hem wachtte. (tv)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees