Voormalige dancing Dimanche wordt grafisch bureau

Voormalige dancing Dimanche wordt grafisch bureau

Marc en Luc Bonnaerens waren gecharmeerd door het gebouw van de voormalige discotheek.lcl Foto: © Lieselotte Cowie

LOKEREN - De broers Marc(40) en Luc(42) Bonnaerens uit Lokeren hebben de vroegere discotheek Dimanche op de Oude Baan gekocht en er een grafisch bedrijf in ondergebracht.

De art decovilla werd in 1938 gebouwd. Later werd ze omgedoopt tot café Normandie. Daarna nam Bob Hoogenboom senior, vader van de ex-Sportingkeeper, het roer over en maakte er Bobby's Club van. Toen die er in 2001 genoeg van had, ging Bob Hoogenboom junior aan het roer staan van discotheek Dimanche. Mensen die na hun horecawerk graag nog zelf eens wilden dansen, zakten naar de bekende disco af. Dimanche was alleen open op zondagochtend van 5 tot 14uur.

'Het gebouw bleek geschikt te zijn voor ons grafisch bureau Combo', vertelt Marc Bonnaerens. Niet alleen de ligging sprak de broers aan, maar ook het karakteristieke van het gebouw. Bovendien is er genoeg parkeergelegenheid.'Het is een mooi gebouw met uitstraling. Bij een grafisch bureau mag het toch wat specialer zijn.'

'Samen met zeven medewerkers zijn we vorige week woensdag verhuisd van Bornem naar hier', zegt Marc. De buitenkant moet nog geverfd worden, en het interieur nog afgewerkt.

Voor KMO-klanten maakt Combo alle interne en externe grafische communicatie. Opdrachten van reclamebureaus maken ze vooral druktechnisch in orde. En ook uitgeverijen uit heel Vlaanderen komen bij Combo aankloppen. 'Dat gaat van kookboeken tot Start to Run van Evy Gruyaert', vertelt Marc. Maar ook Studio 100, Kipling en Schiesser sturen hen opdrachten. 'Studio 100 heeft een eigen grafische afdeling, maar als ze een opdracht niet kunnen bolwerken, dan springen wij in. We zorgen ervoor dat de meiden van K3 er jong blijven uitzien', lacht Luc.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio