Kobe Stragier - Winkel Sport 'Meer bij dokter dan op het veld'

SINT-ELOOIS-WINKEL - Na een woelig jaar bij Wevelgem had Kobe Stragier zich veel voorgesteld van zijn overgang naar Winkel Sport. Een enkelblessure gooide echter roet in het eten en zorgde ervoor dat de 23-jarige Gullegemnaar weinig plezier beleefde aan zijn transfer.

'De openingsmatch op Petegem was meteen ook mijn laatste wedstrijd', vertelt Stragier. 'Daarna werd het een lange lijdensweg met veel valse hoop en nog meer teleurstellingen. Enkele weken geleden leek de pijn verdwenen. Ik kon opnieuw normaal lopen en voetballen. Ik hervatte met veel goesting bij de beloften, maar al tijdens de eerste speelminuten stak het oude zeer weer de kop op. Ik verbeet nog even de pijn, maar moest uiteindelijk opnieuw de strijd staken. Na een nieuw doktersonderzoek was een operatie het enige reddingsmiddel. Vorige maandag ging ik onder het mes en daarna werd ik in het gips gestoken.'

'Het wordt nu uitkijken naar volgend seizoen', raapt Kobe Stragier zijn moed samen. 'Misschien had ik mij meteen moeten laten opereren, maar een mens hoopt altijd dat het wel zonder operatie goed gaat komen. Toen ik tekende bij Winkel had ik hoge verwachtingen. Terwijl ik bij Wevelgem nooit last had van blessures, zat ik bij Winkel meer in de wachtkamer van de dokter dan op het veld. Hopelijk blijf ik volgend seizoen gespaard van blessures en kan ik eindelijk de verwachtingen inlossen.' (fvm)

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio