Huisbereide afhaaldesserts bij 't Zoet Gemoed

Huisbereide afhaaldesserts bij 't Zoet Gemoed

Gert heeft een kokdiploma, maar zijn passie ligt bij desserts.mm Foto: © FOTO MICHEL MOENS

ZOMERGEM - Restaurant 't Zoet Gemoed wordt tijdens de feestdagen ook een traiteurdienst. Vooral de huisbereide desserts springen in het oog.

'Wij zijn meer dan je denkt', staat op de traiteurfolder van Gert Verschelde en Griet Desomviele van restaurant 't Zoet Gemoed uit de Dreef. Als de kerst- en eindejaarsdagen naderen, komt de grote liefde van chef Gert volledig boven en legt hij zich als patissier, ijsbereider en chocolatier volledig toe op de mooiste desserts.

'Desserts zijn mijn grote passie. Dat zit in mijn bloed', zegt Gert. 'In december geef ik mij daar drie weken volledig voor en kunnen mensen hun desserts voor de feestdagen bestellen en afhalen in ons restaurant. Sinds vorig jaar hebben we ook een traiteurdienst, die we dit jaar gevoelig uitgebreid hebben. Je kan hier dus zowel voor huisbereide gerechten als desserts terecht.'

Op de traiteurkaart kan je een volledig feestmenu samenstellen, van aperitiefhapjes over warme voorgerechten tot hoofdschotels zoals struisvogel, kreeft of hertenrug. Als desserts staan kogeltruffels en een uitgebreid aanbod kerstbuches en ijsstronken.

www.tzoetgemoed.com

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio