Modezaak viert eindejaar met tentoonstelling

Modezaak viert eindejaar met tentoonstelling

De figuren lijken soms iets tragisch, grimmigs te hebben. hdr Foto: © Hendrik De Rycke

AALST - Nog tot 31december loopt er op het Keizersplein een tentoonstelling van beeldhouwer Lieven D'Haese in de modezaak Style Tailors.

Voor het tweede jaar op rij stapt de mannenmodezaak Style Tailors mee in de kunsthappening die het eindejaar viert in 'Kunst en Stijl'. De gerenommeerde beeldhouwer Lieven D'haese kreeg het voorrecht om in het pand op het Keizersplein een tentoonstelling te geven waar voorts kostuums, rouw- en ceremoniekledij worden verhuurd terwijl er ook een eigen kledijlijn loopt.

'De bronzen beeldhouwwerken komen in het pand uitstekend tot hun recht. Alle bezoekers van de zaak kunnen volledig vrijblijvend ook de kunstwerken komen bekijken', stelt Gert Vernaillen die samen met Luc Vanderstraeten het winkelpand runt. Bij de modezaak Style Tailors is men alvast van plan om via het initiatief 'Fashion meets art' geregeld een tentoonstelling te organiseren.

Lieven D'haese stelde eerder al tentoon in Antwerpen, Amsterdam, Parijs, Barcelona en Londen. 'De contouren van de beelden houden het evenwicht tussen licht en donker, massa en ruimte. De kunstenaar werkt alle beelden eigenhandig af zodat ze zijn eigen signatuur dragen. De figuren lijken soms wel verdwaalde spelers uit vergeten verhalen en ze hebben vaak iets tragisch, grimmig of spottend met als gemene deler dat ze in een mysterie gehuld blijven', zegt Vernaillen. De tentoonstelling is dagelijks gratis te bezichtigen tijdens de normale winkeluren.

Style Tailors is gevestigd op het Keizersplein 67 inAalst www.styletailors.com

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio