Genenbos veegt de nul weg

Genenbos veegt de nul weg

Hamont-Genenbos: Chakir Ait Oumghar (rechts) in een aanvoerdersduel met bezoeker Paolo Di Lernia. Yorick Jansens Foto: © Copyright Yorick Jansens

HAMONT -
Hamont 1 Genenbos 2

Genenbos heeft zijn eerste zege beet. Reeds in de tweede minuut kwam de thuisploeg goed weg toen Goossens een voorzet van Biga inkopte en vande Weideven nog met een karpersprong kon redden. Even later kende Sabbe pech, toen ook zijn kopbal niet raak trof. Aan de overkant sprongen Vossen en Janssen slordig om met kansen voor Hamont. Toch bleef het meeste gevaar van de bezoekers komen en een schot van Biga werd nog net op de lijn gekeerd.

Na rust belandde een slecht ontzetten van M. Schuurmans in de voeten van Goossens en deze liet vande Weideven kansloos. De thuisploeg reageerde en toen Janssen een licht toegekende strafschop wist te versieren, schoot Daniëls deze mooi in.

De thuisvreugde was van korte duur, want na een snelle doorbraak van Sabbe op links schoot Vanpol de verdiende bezoekende voorsprong terug op het bord. De spanning bleef te snijden tot de laatste minuut en daarin haalde Poukens nog eens knap uit, maar Pauwels ranselde de bal schitterend uit de kruising.

Doelpunten: 55' Goossens 0-1, 76' Daniëls 1-1 str., 80' Vanpol 1-2.

Hamont: vande Weideven, Verhoeven, Genevasen, Aït Oumghar, Bert Kees, Schuurmans W. (70' Hensen), Schuurmans M., Janssen, Daniëls, Vossen, Poukens.

Genenbos: Pauwels, Adriaens, Sels (81' Carmans), Beerten, Biga, Neys (86' Guillé), Mendez-Fernandez, Vanpol, Goossens, Sabbe (90' Jajbat), Di Lernia.Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio