3de klasse B

Thijs Schrauwen Hoogstraten

HOOGSTRATEN - Hoogstraten staat straks voor een loodzware verplaatsing. Om in de titelstrijd te blijven, moet rood-wit winnen, maar VW Hamme etaleert zich de jongste weken als de ploeg in vorm.

Hamme trekt de kop in de laatste periode en boekte de afgelopen maand vier overwinningen op rij waarin het 13 keer scoorde en amper één tegengoal slikte.

Hamme is zelfs al 12 wedstrijden op rij ongeslagen.

Hoogstraten daarentegen won vorige week moeizaam om Kelmis na een 4 op 15. ‘Hamme dwingt inderdaad respect af, maar wij moeten alleen met onszelf bezig zijn', aldus Thijs Schrauwen. ‘Al enkele seizoenen op rij is Hamme voor ons een harde noot om te kraken. Ze zijn erg efficiënt, maar hun sterkte is vooral de groepsmentaliteit. Het is een stug blok. Ik herinner mij nog de heenwedstrijd die we met 4-3 wonnen na een spektakelstuk. Voor de supporters kan het wel eens opnieuw een leuke wedstrijd worden, want zowel Hoogstraten als Hamme zijn ploegen die willen scoren. We zullen in goede vorm moeten zijn als we Hamme willen kloppen. Enkel als iedereen zijn taak kent en naar behoren uitvoert, maken we een kans. Zolang de titel mogelijk is, doen we namelijk mee, maar in de eerste plaats willen we toch vertrouwen tanken voor de eindronde en het seizoen mooi afsluiten voor de supporters', aldus Thijs Schrauwen.

'Stel dat we nu nog 1 op 9 boeken. Dan ga je een moeilijke start van de eindronde tegemoet', besluit een strijdvaardige Thijs Schrauwen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio