Bolt heeft geen tijd meer voor Lubica

Bolt heeft geen tijd meer voor Lubica

Foto: rr

'Razend verliefd' waren Usain Bolt (25) en Lubica Slovak (28), maar het sprookje is uit. De snelste man ter wereld wil zich met de Olympische Spelen in aantocht niet laten afleiden en zette een punt achter de relatie met de bloedmooie modeontwerpster.

Toeval of niet, de breuk kwam er net nadat in Jamaïca een rel was uitgebroken over hun relatie. Vrouwelijke -en ongetwijfeld licht jaloerse- fans van Bolt vonden het niet kunnen dat hij het bed deelde met een blanke schoonheid. Lubica is geboren in Slovakije, maar emigreerde op haar veertiende naar Canada. Na een vakantie in Jamaïca besliste ze om naar het Caribische eiland te verhuizen. Een jaar geleden werd ze daar voorgesteld aan The Lightning Bolt, met de gekende gevolgen. Volgens mensen die het kunnen weten, bleven de twee uiteindelijk een half jaar samen.

Diezelfde mensen maken zich overigens sterk dat Bolt de breuk wel te boven komen: 'Ach, hij heeft nog tijd genoeg voor relaties. Op dit moment komt zijn carrière op de eerste plaats. Niets mag hem van zijn doel afleiden.'

Bolt verdedigt in Londen zijn olympische titels op de 100 en de 200 meter. Op beide afstanden is hij ook wereldrecordhouder.

Corrigeer