EINDRONDE 1STE PROVINCIALE

Nico Verhas - Vilvoorde 'Stap in goede richting'

Nico Verhas - Vilvoorde 'Stap in goede richting'

Nico Verhas Kms Foto: © Koen Merens

De eerste wedstrijd van de eindronde in eerste provinciale Brabant tussen Vilvoorde en Rode Verrewinkel werd een aangenaam kijkstuk. Het uitvallen van Bolbotchan voor de aftrap betekende een bijkomende stimulans voor zijn ploegmaats.

Desmet, aanvoerder wegens de afwezigheid van Selmanoski, trok onmiddellijk de aanval op gang. Een goede combinatie leverde via Nico Verhas reeds na ruim vijf minuten een eerste doelpunt op. Meteen was de toon gezet en viel de stress weg bij de thuisploeg.

Vooral Nico Verhas lag aan de basis van de belangrijke zege. Hij was dan ook blij dat trainer Walravens hem even voor tijd van het veld haalde.

'We speelden een goede eerste helft, waarin vooral veel gelopen werd', vertelde de in Strombeek wonende Verhas. 'We hebben een stap in de goede richting gezet en zullen volgende donderdag in de terugwedstrijd op dezelfde manier spelen als voor eigen volk.'

Terlaeken naast zich krijgt opnieuw in de ploeg krijgt. Hopelijk is ook Ozturk terug uit Turkije en zal deze op de bank starten. Wat de wedstrijd ook aangenaam maakte was het feit dat hier twee ploegen die willen promoveren voor een sportieve ontmoeting zorgden. (PH)

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio