Harm Van Veldhoven kandidaat bij Deense Odense

Harm Van Veldhoven kandidaat bij Deense Odense

Foto: PN

Het Deense OB Odense is op zoek naar een nieuwe trainer. Eén van de drie kandidaat-coaches is onze landgenoot Harm Van Veldhoven (foto), zo schrijft de Deense krant BT. De ex-coach van onder meer Germinal Beerschot en Cercle Brugge besliste zijn contract bij Roda JC niet te verlengen en kijkt uit naar een andere uitdaging. Ook uit de entourage van het gedegradeerde FC Köln werd er naar de 49-jarige trainer geïnformeerd.

‘Er spelen een aantal opties in Nederland én daarbuiten. Ik hoop binnen twee weken duidelijkheid te hebben', zegt hij. Ook bij Mechelen, waar Marc Brys tot nader order nog trainer is, werd hij genoemd, maar daar wil hij niet dieper op ingaan. Ook met Club Brugge had hij nog geen contact.

Van Veldhoven heeft een goed seizoen achter de rug bij Roda JC. Toch besliste hij om niet door te gaan in Nederlands-Limburg. Ruud Brood (ex-RKC) is zijn opvolger.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.