Anne-Sophie Strubbe 'Mijn goede vorm is terug'

GENT - 1STE LANDELIJKE VROUWEN

JEUGD GENTSONAnne-Sophie Strubbe, de international van Jeugd Gentson, vond de voorbije weken maar moeilijk de weg naar doel. Met haar 28 punten tegen Houtem, is ze helemaal terug, en klaar om tegen Osiris Aalst de volle buit te pakken.

'De tegenstander kent nu ook mijn sterkste wapen en de meeste teams lieten me dan ook niet meer zo gemakkelijk driven tot in de bucket. Ik heb ondertussen hard getraind op mijn afstandsshot en het vele oefenen begint zijn vruchten af te werpen. Ik denk dat ik mijn vorige vormpeil opnieuw te pakken heb', zegt Anne-Sophie Strubbe opgelucht. 'Ik hoop dan ook dat ik deze avond tegen Aalst opnieuw aanvallend mijn steentje kan bijdragen.'

Jeugd Gentson strijd om de titel, de Ajuinen vechten tegen de degradatie. Aalst lijkt wel een hapklare brok voor de meisjes van Benny Mertens.

'Ondanks onze eerste plaats blijven we hard trainen en blijven we gefocust. Normaal mogen we weinig problemen kennen met de meisjes van Osiris. Toch moeten we ons verstand er bijhouden, want we moeten elke wedstrijd winnen om op titelkoers te blijven. Onze tegenstander mag dan wel een nieuwe coach hebben, als wij een verschroeiend tempo kunnen opleggen mogen we tegen Aalst nooit in de problemen komen.' (DTL)

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio