Jury buiten categorie

GENT - De Strafste Gentenaar heeft een jury buiten categorie. Een jury samengesteld uit mensen waarvan we vooraf wisten: als we die kleppers nomineren, winnen ze gegarandeerd. En dat zou alle spanning uit de verkiezing halen. Dus maakten we van de nood een deugd en we zetten hen vorig jaar in de jury. En ze zegden bijna allemaal toe om ook dit jaar in de jury van de tweede editie te zitten. Onder meer door de herschikking van de categorieën zij er wel een paar nieuwkomers.

De juryleden zijn:

Daniël Termont - Strafste baas van Gent, voorzitter van de jury.

Ivan De Witte - Voorzitter van AAGent en momenteel ook voorzitter van de profliga van het Belgisch voetbal. Ook nog oprichter en afgevaardigd bestuurder van Hudson, een bedrijf dat personeel rekruteert en aan talent management doet.

Jan Hoet - Nen hele straffen...

Katja Retsin - Straf in het organiseren van al haar taken en in het presenteren van programma's en evenementen.

Sas van Rouveroij - Vlaams volksvertegenwoordiger, jarenlang schepen in Gent en de man die er door zijn mobiliteitsplan voor zorgde dat de auto niet langer koning is in de binnenstad.

Paul Van Cauwenberge - Straffe studentenbaas van UGent, met ook muzikale podiumervaring.

Zaki - Straffe dj, televisiemaker, boekenschrijver, theaterman en Soulwax-vader.

Peter Leyman - Ooit strafste Volvo-man, dan eventjes straf in de politiek, nu gedelegeerd bestuurder bij werkgeversorganisatie Voka.

Paul Suy - Baas van Marriott Gent, recent verkozen tot strafste hotel wereldwijd van de Marriottketen.

Annelies Rutten - Straffe journaliste die ook De Slimste Mens ter Wereld is geweest, maar bewees dat ook straffe mensen even verstrooid kunnen zijn.

Frank De Winne - Strafste Gentenaar in Gent en de ruimte, erejurylid.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio