Oppositiepartij VLAM viert verjaardagsfeest

Oppositiepartij VLAM viert verjaardagsfeest

VLAM ging met een taart langs
bij de andere partijen.kms
Foto: © Kms

ZEMST - Oppositiepartij VLAM (Veiligheid en Leefbaarheid met Aandacht voor Mensen) viert dit jaar haar 18de verjaardag. Op de jaarlijkse gemeentelijke pinkstermarkt organiseerde VLAM voor deze speciale gelegenheid een feestje, waaraan de partij ook haar collega's in de gemeenteraad liet deelnemen.

'De partij is ondertussen de kinderschoenen ontgroeid. Nu ze de status heeft van volwassene, willen we aan de ene kant graag af van het imago van lastige, tegendraadse puber die de politieke tegenstanders ons al te gemakkelijk toedichten', lacht fractieleider Greta Lauwers.

'Aan de andere kant vinden we dat een jonge, dynamische partij in de gemeenteraad een rol van betekenis kan spelen tussen al die zogenaamde oude-krokodillen-partijen, die stilletjes aan naar de pensioengerechtigde leeftijd toegaan. Om deze symboliek concreet uit te beelden, ben ik samen met kersvers voorzitter Rudi Van Geel tijdens de Zemstse jaarmarkt met een heuse verjaardagstaart langsgegaan bij de standjes van andere politieke partijen.'

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio