'Ik hoop er bij te zijn'

Yves Vanalderwerelt - SV Oudenaarde

Yves Vanalderwerelt - SV Oudenaarde

hdr
Foto: © Hendrik De Rycke

OUDENAARDE - SV Oudenaarde gaat zaterdagavond gehavend naar La Louvière. Door de vele geschorsten en blessures is het misschien hoog tijd om nog eens een beroep te doen op Yves Vanalderwerelt.

De Ronsese arduinbewerker is na heel wat blessureleed eindelijk helemaal fit. 'Eigenlijk begon mijn miserie in de oefenwedstrijd op Hamme. Ik blesseerde mij aan de knie, maar bleef veel te lang lopen met die ontsteking op de patellapees. Pas in oktober werd beslist om mij te opereren. Nadien volgde een lange revalidatie. De voorbije maanden gaat het steeds beter en beter. Ik hoop ook dat dit de trainer is opgevallen. Ik ben er in elk geval klaar voor,' vertelt de vorig seizoen nog captain van de ploeg.

Wat zijn toekomst bij Oudenaarde is, laat hij nu in het midden. 'Ik had een positief gesprek met manager Luc Vander Schelden. Ik mag blijven, maar misschien ben ik na vijf seizoenen KSVO aan een nieuwe uitdaging toe. Ik zie wel wat er op mij afkomt. Er is nog niets concreet,' aldus de 32-jarige middenvelder, die op La Louvière de nederlaag tegen Londerzeel wil uitwissen. (gb)



Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio