Ariël Jacobs praat niet met Tom De Sutter

Ariël Jacobs praat niet met Tom De Sutter

Ariël Jacobs Tom De Sutter Foto: Photonews

Tom De Sutter beleefde gisteren –nog maar eens– een rotavond. Toen hij mocht invallen in de 78ste minuut trakteerde het Anderlechtpubliek hem op een oorverdovend fluitconcert. De Oost-Vlaming kreeg nog een goeie kans maar Liersedoelman Kawashima pakte uit met een sublieme redding. Op de vraag of hij met De Sutter heeft gesproken over diens moeilijke situatie gaf Anderlechttrainer Ariël Jacobs gisteren een verrassend antwoord.

‘Ik praat niet met De Sutter. Waarom? Om persoonlijke redenen. Het is niet zo dat ik niet meer op hem reken. Vroeg of laat heb je iedereen nodig en je moet iedereen vertrouwen proberen te geven. Ik denk dat het publiek hem heeft uitgefloten omdat hij woensdag kansen heeft gemist. Maar wat moet je dan doen als trainer? Ik besloot hem te laten invallen en toen Kawashima zijn kans redde kwam er toch weer applaus. Dat zijn kleine puzzelstukjes waarmee hij misschien aan de slag kan', klonk het cryptisch.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.