4DE PROVINCIALE

Kristof Martens - Nokere-Kruishoutem ‘Onze ploeg blijft in strijd voor de titel'

KRUISHOUTEM - In vierde B werd de competitie tot dusver gedomineerd door Gijzenzele en Nokere-Kruishoutem. Gijzenzele telt vier punten voorsprong, een goede uitgangspositie om voor de titel te gaan. Nokere-Kruishoutem won de eerste periodetitel en speelt dus zeker de eindronde.

Enkele nederlagen in het begin van de tweede periode lieten de fusieploeg de leidersplaats uit de handen geven en terugvallen naar de tweede plaats. Er kan echter nog veel gebeuren.

Kristof Martens (40) is hoopvol gestemd voor de volgende wedstrijden. Zondag komt Landskouter op bezoek.

‘Onze ploeg blijft met Gijzenzele in strijd voor de titel. Om de kansen gaaf te houden moeten wij tegen Landskouter winnen. In de heenmatch moesten we eerst een achterstand ophalen. In de tweede helft namen wij afstand van de tegenstander.'

Kristof Martens heeft er een goed gevulde loopbaan opzitten. Hij speelde met Oudenaarde in lang vervlogen tijden kampioen in tweede provinciale. Hij speelde tweemaal kampioen met Ouwegem. Daar was hij ook speler-trainer. De leeftijd heeft geen vat op hem. Als libero staat hij bij Nokere-Kruishoutem zijn mannetje.

‘Als mijn lichaam het toelaat, doe ik er met plezier nog één seizoen bij. Het zou heel mooi zijn mocht ik met Nokere-Kruishoutem, wellicht mijn laatste club uit mijn loopbaan, op korte termijn kunnen promoveren naar derde provinciale.'

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio