Albert Heijn opent deuren op 21 juni

BEVEREN - ‘De werkzaamheden in Warande Shopping in Beveren om de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn onderdak te geven zijn volop bezig en verlopen vlot', zegt Senne Van Hoof, de manager van SCMS die Beverens winkelwandelstraat beheert.

Momenteel zijn de ruwbouwwerken bijna afgerond en kan binnenkort worden begonnen met de binnenafwerking, zoals het plaatsen van de grote glazen wand in de parkeergarage. Vanaf 8 juni start Albert Heijn met het inrichten van de winkel zelf naar hun eigen concept.'

De Beverse vestiging van Albert Heijn is 1.800 vierkante meter groot. Het warenhuis krijgt een rechtstreekse toegang met roltrappen vanuit de winkelstraat, een tweede doorgang is voorzien via de ondergrondse parkeergarage, zodat de klanten rechtstreeks met de boodschappen naar hun auto kunnen vanuit de winkel. De klant vindt het gamma Nederlandse producten, aangevuld met 10 procent Vlaamse producten.

De sollicitatiegesprekken zijn zo goed als afgerond. Albert Heijn is dagelijks open van 8 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur. Daarom worden ruim 60 personeelsleden aangeworven. De voorselectie is gedaan door T-interim en T-Office, de keten zelf doet zelf de sollicitatiegesprekken met alle geselecteerde kandidaten.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio