Tele-Onthaal wint Provinciale Vrijwilligerstrofee

Tele-Onthaal wint Provinciale Vrijwilligerstrofee

De verantwoordelijken van Tele-Onthaal West-Vlaanderen mochten de Provinciale Vrijwilligerstrofee in ontvangst nemen. mvn Foto: © michel vanneuville

WEST-VLAANDEREN - Het provinciebestuur heeft de Vrijwilligerstrofee toegekend aan Tele-Onthaal West-Vlaanderen.

'Deze prijs is een mooie erkenning vanuit de provincie, niet alleen voor het werk dat wij leveren, maar ook en niet in het minst voor de manier waarop wij met onze vrijwilligers omgaan.' Directeur Leen Devlieghere van Tele-Onthaal West-Vlaanderen mocht de Provinciale Vrijwilligerstrofee in ontvangst nemen en was daar zeer tevreden mee.

De trofee is destijds in het leven geroepen om het belang van het vrijwilligerswerk in de kijker te stellen. De vrijwilligers van laureaat Tele-Onthaal bieden een luisterend oor en helpen via telefoon - op het nummer 106 - of via chat mensen met hun problemen. Iedereen kan er terecht, ook anoniem. 'Wij merken dat we steeds meer inspanningen moeten leveren om vrijwilligers te vinden en die aan onze organisatie te binden. Er zijn op vandaag immers meer en meer instellingen die beroep doen op vrijwilligerswerk. Er wordt dus meer en meer gevist in dezelfde vijver', zegt Leen Devlieghere.

Info: www.tele-onthaal.be - 050-37.37.26

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio