Pete Doherty, Capleton en Gabriel Rios op Feest i/h Park

Pete Doherty, Capleton en Gabriel Rios op Feest i/h Park

Gabriel Rios gbr Foto: © Gary BREYSSEM - GBr

OUDENAARDE - De organisatoren van Feest in het Park hebben enkele namen aan hun affiche toegevoegd.

De frontman van Babyshambles en het voormalig lid van The Libertines Pete Doherty zal deze zomer een exclusief concert spelen aan de Donkvijver in Oudenaarde.

Daarnaast komt de Puerto Ricaanse Gentenaar Gabriel Rios naar Oudenaarde om samen met Jef Neve en Kobe Proesmans zijn nieuw album 'The Dangerous return' voor te stellen.

'Na enkele jaren proberen, is het ons dan ook uiteindelijk gelukt om reggae- en dancehallster Capleton naar het festival te krijgen. We zijn dan ook zeer vereerd en opgetogen met zijn komst', juicht Michiel Desmet.

'Verder hebben ook drum 'n bass zwaargewichten Dj Hype ft. Daddy Earl en Shy Fx hun komst naar het festival bevestigd. The Others is dan weer de eerste naam binnen het populaire dubstep-genre.'

Eerder werden al Kruder & Dorfmeister, Arno, Triggerfinger, Mr. Vegas, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Cé'cile, Rolando en DeWolff gestrikt.

Feest in het Park vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 augustus. In de loop van de komende weken worden nog nieuwe namen en ticketinfo vrijgegeven. Surf daarvoor ook naar www.feestinhetpark.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio