Beurs zal elf dagen duren en mikt op 30.000 bezoekers

Opnieuw jaarbeurs aan Middenkust volgend jaar

Opnieuw jaarbeurs aan Middenkust volgend jaar

Zakenman Norbert Haeck (weekblad Tips) is initiatiefnemer van de beurs die in het Staf Versluyscentrum wordt georganiseerd.efo Foto: © Edwin Fontaine

BREDENE - In mei volgend jaar wordt opnieuw een jaarbeurs georganiseerd. Het was van 2003 geleden dat er nog een jaarbeurs werd gehouden aan de Middenkust.

Zakenman Norbert Haeck (weekblad Tips) is initiatiefnemer van de beurs die in het Staf Versluyscentrum wordt georganiseerd. 'We willen verschillende handelaars samenbrengen. Er is plaats voor tweehonderd standhouders. We verwachten dat 60 procent van de deelnemers uit de regio zal komen', zegt Marianne Haeck die de coördinatie op zich neemt. 'We mikken op 30.000 bezoekers en kiezen er bewust voor om de beurs elf dagen lang te organiseren. Het Staf Versluyscentrum is de enige locatie aan de Middenkust waar dat kan. We verwachten dat het aantal plaatsen snel volzet zal zijn.' Na de afbraak van het Media Center zijn de betaalbare locaties voor beurzen aan de Middenkust zeer dun gezaaid. Met de 'Jaarbeurs Bredene, Kust en Hinterland' neemt Norbert Haeck de draad inderdaad weer op: hij was destijds één van de promotoren van de jaarbeurs in Oostende en zorgde midden jaren '80 ook voor de verhuis van de beurs naar de Oostendse Hallen. In de laatste jaren dat de jaarbeurs georganiseerd werd in het Media center was hij niet meer betrokken bij de beurs. Gelet op het succes van het Staf Versluyscentrum als locatie voor beurzen wordt verwacht dat ook deze nieuwe jaarbeurs een voltreffer zal zijn.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio