Bekaert neemt Delta Wire over

Bekaert neemt Delta Wire over

Foto: rr

Antwerpen - ANTWERPEN - De staaldraad- en staalkoordfabrikant Bekaert neemt de Amerikaanse onderneming Delta Wire Corporation over voor een bedrag van 10 miljoen dollar (8,3 miljoen euro).
Dat deelde Bekaert dinsdagavond mee in een persbericht. Met zijn 100 medewerkers is Delta Wire Corporation, gelegen in Clarksdale (Mississippi, een belangrijke leverancier van hieldraad voor de versterking van banden, maar ook van een breed gamma gespecialiseerde draadproducten voor de Noord-Amerikaanse markt.

Met de overname van Delta Wire beschikt Bekaert nu over acht productievestigingen voor geavanceerde draadproducten in de Verenigde Staten. Delta Wire zal onder zijn huidige vorm blijven opereren en dus zal deze transactie geen impact hebben op de toelevering aan de klanten.

Rick McWhirt, General Manager staalkoordproducten Noord- en Latijns-Amerika, zegt: "Met deze overname wil Bekaert de groei van haar marktaandeel verder ondersteunen en de productbeschikbaarheid verzekeren zowel voor haar huidige als voor haar toekomstige klanten".
Externe links
Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees