Telenet neemt activiteiten Hyper Trust over

Telenet neemt activiteiten Hyper Trust over
Antwerpen - ANTWERPEN - Telenet neemt ,,een substantieel deel'' van de activiteiten over van het Leuvense bedrijf Hypertrust. Dat zorgt voor de online opslag van digitale foto's. In zijn persmededeling vermeldt Telenet geen financiële gegevens.
Hypertrust biedt online producten aan onder de namen Pixagogo (www.pixagogo.be) en Photoblog (www.photoblog.net) en een Search Engine Optimisation (SEO/SEM) service. Telenet doet de overname in zijn rol van distributeur van interactieve digitale media op alle mogelijke platformen.

Met de overname van de activiteiten van Hypertrust wil Telenet in eerste instantie haar portaalsite breedband.telenet.be versterken.

,,Door de specifieke "Store Once Display Anywhere" - benadering kunnen consumenten hun digitale foto's bliksemsnel uploaden en downloaden in hun eigen virtuele foto-albums en later ook foto's bekijken via ondermeer Telenet Digital TV en andere platformen waar ze willen en wanneer ze willen. In de toekomst zal deze dienst zich uitbreiden naar videostorage en-uitwisseling'', aldus Telenet.

De activa van Hypertrust die door Telenet zullen worden overgenomen omvatten alle applicaties, merknamen, lopende klantencontracten en vier personeelsleden.
Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees