Nieuwe fotorubriek van en voor de lezer

Zet uw eigen foto's op deze site!

Zet uw eigen foto's op deze site!

Laarne bij het ochtengloren in de winter Foto: Lieven Grillaert

Laarne - Trekt u er in onze gemeente vaak op uit met het fototoestel? Wilt u anderen laten meegenieten van uw lievelingsplek of hebt u bijzondere foto's van evenementen? Alle foto's over Laarne zijn vanaf nu welkom op uw favoriete nieuwssite.

Lievelingsplekjes, bijzondere momenten en fotoverslagen over Laarne: daar maken we graag een hoekje voor vrij. Hebt u leuke, bijzondere, ontroerende of interessante foto's over Laarne, dan kan u die vanaf vandaag delen met met de lezers van www.nieuwsblad.be/laarne.

In de horizontale lijst bovenaan (ongeveer boven de foto van uw correspondent) ziet u de woorden In Beeld staan. Als u daar op klikt, verschijnen alle ingezonden foto's. Op dit ogenblik zijn dat er nog weinig, maar daar kan u verandering in brengen.

Wees de eerste om beelden over Laarne op te laden. Met een woordje uitleg over de foto, over de inhoud of de fotograaf. Waarom u het beeld bijzonder vindt, of wie er op de foto staat. Selecteer voor uzelf het mooiste beeld zodat het er op de site echt uitknalt!
 

Onze redactie bekijkt elke vrijdag de inzendingen. Nadien worden ze automatisch op deze site gepubliceerd. Kom dus zeker nog eens kijken en geef alvast het goede voorbeeld!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio