'Kamagurka Geneest'

Kamagurka speelt try-out in Kalken

Kamagurka speelt try-out in Kalken

Kamagurka Geneest is de nieuwe theatershow van Kamagurka Foto: if

Laarne - Zaterdag 12 september 2009 om 20u30 speelt Kamagurka een try-out van zijn nieuwe show in zaal Koninklijke Harmonie in Kalken. Aangezien het aantal zitplaatsen beperkt is, vraagt organisator Curieus Laarne-Kalken om zo snel mogelijk te reserveren. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Reservatie kan op 09/230 31 78 of via 09/366 39 21. Meer info over Kamagurka en zijn show kan je vinden door op de titel van dit bericht te klikken.

'Kamagurka Geneest' is Kamagurka’s nieuwe theatershow waarin hij, zoals altijd, ruim 75 minuten het beste van zichzelf geeft.

Kamagurka bouwt zijn show op als een stijgende beursgrafiek en brengt pure stand-up, doordrongen van absurde humor, wat hem bijzonder goed af gaat getuige zijn 30 jaar ervaring.

Met talrijke sublieme sketches, balancerend tussen spanning en hilariteit weet Kamagurka dankzij zijn absurde kronkel en het vermogen het publiek te bespelen, telkens weer dat buikgevoel te vinden. Soms haast pijnlijk dan weer genant en onverschrokken.

Het is weinigen gegeven het publiek van begin tot einde mee te slepen in één lange rollercoaster. U mag zich met ‘Kamagurka Geneest’ verwachten aan een toegankelijke, gestructureerde chaos zonder weerga. Kamagurka nooit saai, altijd fris. Kamagurka zoals hij is!
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio