The Phone House overvallen

Gent - In ‘The Phone House’ op de hoek van de Hoogpoort met de Groentenmarkt is maandagochtend een overval gepleegd door twee mannen. De bediende werd gekneveld en opgesloten in het magazijn.

De 20-jarige winkelbediende had nog nog maar net de winkel geopend toen iets na half tien de eerste klant binnenkwam. De man van zwart-Afrikaanse afkomst vroeg aan de verkoopster meer uitleg over een laptop.

De dame moest daarvoor naar het magazijn. Amper twee tellen later stond ook de klant/overvaller in het magazijn. Hij overmeesterde haar en knevelde haar vast. Even later kwam ook een tweede overvaller de zaak binnen. De overvallers gingen aan de haal met de kluis, enkele laptops, de inhoud van de kassa en de handtas van de vrouw. Daarna sloten ze de dame op in het magazijn.

De winkelbediende belde zelf de politie die vrij snel ter plaatse was. Die forceerde het slot van de deur en bevrijdde de dame. Ze liep geen verwondingen op, maar verkeerde wel in shock.

De winkel is nog maar net gerenoveerd en er waren nog geen videocamera’s geïnstalleerd. De politie vroeg de videobeelden op van naburige zaken. Voorlopig zijn de daders spoorloos. The Phone House bleef de rest van de dag gesloten, maar is vanaf dinsdag opnieuw open.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees