Gezondheidskalender voor elke senior

Gezondheidskalender voor elke senior

Foto: if

Sint-Martens-Latem - Dinsdag 21 december 2016 werd de gezondheidskalender voor senioren voorgesteld in de raadzaal te Oudenaarde. 40.000 kalenders verspreid in 15 gemeenten met tips om langer te genieten, waarvan 2010 voor Latem en Deurle.

De OCMW- en gemeentebesturen van Brakel, Deinze, De Pinte, Horebeke, Gavere, Kluisbergen, Kruishoutem, Lierde, Nazareth, Oosterzele, Oudenaarde, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Wortegem-Petegem en Zingem vinden het zeer belangrijk zorg te dragen voor de gezondheid en het welzijn van onze ouderen. Daarvoor zetten zij de komende 2 jaar hun schouders onder de nieuwe regionale campagne ‘Langer Genieten is…’. Zij willen hun inwoners wegwijs maken in een gezonde levensstijl. Om deze intenties kracht bij te zetten lanceert elke gemeente een gepersonaliseerde gezondheidskalender voor elke jonge en minder jonge oudere. Deze campagne is een co-creatie van Logo Gezond+ vzw en de DeelSEL Vlaamse Ardennen en Schelde&Leie.

 De kalender staat boordevol tips om gezond oud te worden en bevat een welzijnswijzer om de beschikbare zorg en diensten uit de betreffende gemeente dichter tot bij de ouderen te brengen.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio