Brasserie Vinois en Vitis Vin pakken uit met primeur

Wijn bestellen via wenslijst van iWish

Sint-Martens-Latem - Brasserie Vinois, wijnhandelaar Vitis Vin en het Latemse bedrijf LIN.K nv pakken uit met een primeur voor België. Vanaf nu kan u op restaurant tijdens of na het tafelen ook via uw smartphone de wijn die u net gedegusteerd heeft op uw wenslijst zetten of bestellen.

Iedereen heeft wel eens de reflex gehad om ook de lekkere wijn die net bij de maaltijd is geserveerd ook te willen aanschaffen. iWish, de app van LIN.K werd gisteren voorgesteld in Brasserie Vinois te Deurle.

In samenwerking met wijnspecialist Frank Van der Auwera en de deelnemende wijnhandelaars selecteert iWish voor u de beste wijnen. Originele flessen met een prachtige prijs-kwaliteitverhouding.

Inspelend op de trend “wine by the glass” laat iWish u zo genieten van een goed glas wijn dat perfect past bij een al even uitstekend gerecht. Maar er is meer: u kan deze flessen voortaan ook via uw smartphone aan uw persoonlijke selectie toevoegen, delen met vrienden en kennissen, bestellen en laten leveren (of zelf afhalen) in uw wijnhandel. Voor dat alles zorgt het Latemse bedrijf LIN.K nv, dat onder de merknaam iWish een app heeft gelanceerd waarmee u op restaurant de exquise wijn die u is aangeboden kan bestellen, betalen en laten leveren.

 Kasteel Viteux in De Pinte gaat ook van start met deze digitale applicatie voor wijnen. Binnekort volgen ook Volta (Gent) en ’t Oud Gemeentehuis (Hansbeke).

iWish is al beschikbaar voor boeken en werd gelanceerd op de Boekenbeurs in Antwerpen.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio