Openbaar onderzoek voor aanleg fietspad

Openbaar onderzoek voor aanleg fietspad

Foto: Gemeente Herne

Herne - Het college van burgemeester en schepenen van Herne deelt mee dat er een openbaar onderzoek is geopend naar aanleiding van de aanleg van een fietspad tussen Herne en Kokejane.

Het openbaar onderzoek wordt geopend betreffende het plan en de tabel der grondinnemingen, voorlopig goedgekeurd door de gemeenteraad op 25 januari 2012, ten behoeve van de tweede fase van de aanleg van het fietspad tussen Centrum Herne en Kokejane. In deze fase zal het fietspad aangelegd worden van aan de Broekstraat tot aan het kruispunt met de Steenweg Asse.

Het dossier, met alle nuttige inlichtingen, ligt alle werkdagen van 13 februari 2012 tot 14 maart 2012 (tot 11u00) van 9.00 u tot 12.00 u en dinsdagavond van 18.00u tot 20.00u op het gemeentehuis ter inzage (dienst grondgebiedzaken).

Personen die bezwaren of opmerkingen in te brengen hebben worden verzocht deze aan het college van burgemeester en schepenen, Centrum 17 te 1540 Herne, schriftelijk te laten geworden vóór 14 maart 2012 om 11u00, dag en uur waarop het proces-verbaal betreffende het bedoelde openbaar onderzoek zal gesloten worden.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio