Herne organiseert avond voor alleenstaanden

Herne organiseert avond voor alleenstaanden

Foto: Gemeente Herne

Herne - Op vraag van enkele inwoners, organiseert de gemeente Herne rond Valentijn een ontspanningsavond voor alleenstaanden. De bedoeling van dit initiatief is om alleenstaanden een gezellige avond aan te bieden en hen uit hun isolement te halen tijdens het valentijnsweekend.

De gemeente Herne organiseert op 11 februari 2012 een ontspanningsavond voor de alleenstaanden (55+) in de Polyvalente feestzaal te Sint-Pieters-Kapelle vanaf 17u30 met een diner gevolgd door muziek en dans. Door spontane contacten tussen alleenstaanden te bevorderen, wil het bestuur dat iedereen de kans krijgt om zijn vriendenkring te verruimen.

Carine Vandevelde die het project van het gemeentebestuur opvolgt, beschrijft deze avond als volgt: "Of u nu zin heeft in een diepgaand gesprek, een leuke babbel, of gewoon houdt van gezelligheid, een humoristische noot of bovenal uw gedachten en ervaringen met anderen wil delen, onze activiteit is erop gericht om een gezellige avond in een toffe sfeer te beleven."
Alleenstaanden hoeven zich niet ver te verplaatsen om nieuwe mensen te ontmoeten en iedereen is welkom! Deelname aan het gezellig samenzijn kost € 25, de dranken tijdens de maaltijden en de bediening aan tafel worden aangeboden door het gemeentebestuur.
Spoedig inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.
Meer info en inschrijvingen: 02 397 11 69 of carine.vandevelde@herne.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio