WIN: Drie duotickets voor festival Land Of Love

Torhout - Er zijn al 3.000 tickets de deur uit voor het nieuwe muziekfestival Land Of Love in Torhout. Onze krant mag drie duotickets weggeven.

Op zaterdag 26 Augustus strijkt het muziekfestival Land of Love voor de eerste maal neer op de vroegere weide van Rock Torhout op 'T Hoge in Torhout. "De volledige line-up is intussen bekend", zegt Frederick Muys van de organisatie. "Niet minder dan 47dj's maken hun opwachting en de promotiecampagne loopt nu op volle toeren. De komende weken zullen op vele plaatsen de posters of spandoeken van Land of Love de omgeving opfleuren." Met headliners als Dr. Lektroluv, F.R.A.N.K, Lords Of Tek, Bonzai en Linde Merkpoel mikt Land of Love op een breed publiek. De dj's draaien op vijf verschillende locaties: een hoofpodium in openlucht en vier kleinere, overdekte podia. "Uniek is dat er ook op elke stage een vrouwelijke dj in de line-up staat", vervolgt Frederick Muys. "Een rondvraag wees uit dat de verwachtingen bij de bezoekers hoog liggen. We zetten vooral in op een unieke beleving voor de festivalgangers. Zo willen we ons onderscheiden van andere festivals." Er zijn al 3.000 tickets voor Land of Love de deur uit. Er zijn nog een kleine 1.000 tickets te koop voor 40 euro. Op vrijdag 19 augustus gaat de opbouw van het festivalterrein van start. Medewerkers kunnen zich nog inschrijven via de festivalsite www.landoflove.be.

Onze krant mag drie duotickets weggeven. Wie kans wil maken op de tickets moet het antwoord op de onderstaande vraag als de bliksem mailen naar info@landoflove.be.

Dit is de vraag: "In welk jaar was er voor het laatst een festival op dezelfde weide als Land of Love?"

Update: de winnaars zijn bekend. Het juiste antwoord was 2002, de laatste editie van House Torhout. Er waren 120 inzendigen. Slechts tien daarvan hadden het antwoord juist. Dit zijn de winnaars: Seike De Groodt, Stijn Gevaert en Tijs Van Belle

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio