Hart Boven Hard organiseert opnieuw een geefmarkt

Hart Boven Hard organiseert opnieuw een geefmarkt

Hart Boven Hard organiseert opnieuw een geefplein in Torhout Foto: if

Torhout - Hart Boven Hard Torhout organiseert op zondag 8 oktober voor de derde maal een "geefmarkt" op het Torhoutse marktplein.

Een geefmarkt is een markt waar je geen geld nodig hebt. Je kan spullen meebrengen die je zelf niet meer nodig hebt maar een ander nog kan gebruiken. Maar ook met lege handen ben je welkom om in de spullen te snuisteren en gratis zaken mee te nemen. Door middel van een stempelkaart wordt het aantal spullen dat je mee kan nemen wel gelimiteerd. Op zondag 8 oktober organiseert Hart boven Hard Torhout al voor de derde maal een dergelijke geefmarkt. De organisatoren pakken uit met enkele nieuwigheden. Zo kan je op de gebaktafel een zelfgemaakt gebak plaatsen en proeven van de andere lekkernijen. Een deel van de geefmarkt is uitsluitend bestemd voor kinderen en op de geefwand kan je "zoekertjes" en "gevertjes" plaatsen. 

Van 9.30 tot 13 uur kunnen spullen afgeleverd worden in de tent naast het stadhuis op de Markt. Vrijwilligers zullen klaarstaan om alles te sorteren en naar de geefmarkt te brengen. Spullen meenemen kan van 11 tot 12 uur en van 13.30 tot 14.30 uur. 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio