Groepspraktijk Don Bosco opent de deuren in nieuwe stek

Groepspraktijk Don Bosco opent de deuren in nieuwe stek

Groepspraktijk Don Bosco opent de deuren op 27 mei Foto: aft

Torhout - Op zondag 27 mei opent de Groepspraktijk Don Bosco de deuren in een nieuwbouw op het Don Boscoplein. Je kan er terecht voor diverse aspecten van kinesitherapie, psychotherapie en voeding- en gezondheidscoaching.

Kinesisten Kristof Paepe en Annick Velghe runden twaalf jaar lang hun parktijk "Kine Don Bosco" in de Beukenstraat in Don Bosco. Dat deden ze samen met hun zelfstandige medewerkers Kilian Lannoye en Lisa Bogaerts. Maar op zondag 27 mei krijgt de praktijk een nieuw onderdak in een ruime nieuwbouw op het Don Boscoplein 5. Van 13 tot 17 uur kan je de nieuwe praktijk komen ontdekken.

"Deze verhuis drong zich op want onze oude locatie was te klein geworden", verduidelijkt zaakvoerder Kristof Paepe. “Maar het gaat niet enkel om een verhuis. We breiden onze diensten ook uit en gaan verder onder de nieuwe naam 'Groepspraktijk Don Bosco'. Voedings- en gezondheidscoach Ilse Colpaert en psychotherapeute Sarah Pollet komen het team versterken. Dat levert uiteraard een meerwaarde op. We werken samen en kunnen mensen naar elkaar doorverwijzen, maar uiteraard staat het de mensen volledig vrij om zélf een therapeut te kiezen. Er zijn op dat vlak uiteraard geen verplichtingen. We gaan voor een heel warme en persoonlijke aanpak. Mensen zijn bij ons geen nummer. Onze praktijkruimtes bevinden zich op de gelijkvloerse en eerste verdieping. Op de zolder willen we op termijn ook een ruimte inrichten voor workshops."

Groepspraktijk Don Bosco is van maandag tot en met vrijdag elke dag van 8 tot 20 uur open. Een afspraak maken is wel noodzakelijk.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio