Wie bakt lekkere pannenkoeken?

Zin in zoet na een frisse wandeling of een heerlijke maaltijd? Deze pannenkoeken werden getest en zoet bevonden door onze lezers.

't Koetshuis - Blankenberge: "...s'Middags teruggekeerd voor een prachtig slaatje in de zonnige tuin en als toetje een pannenkoek ( volgens knack de beste en terecht)." (Johan V.)

De Postiljon  - Lokeren: "We hebben na lang zoeken eindelijk onze eetgelegenheid gevonden, we waren eerst begonnen met een pannenkoekske, dat bleek een overheerlijke pannenkoek te zijn; sedertdien zijn we zelfs met familie buren en vrienden daar gaan eten, ook hun dameblanche is om duimen en vingers af te likken!!" (Delphine C.)

Den Grooten Hert - Londerzeel: Hele lekkere pannenkoeken, groot en goed gebakken." (Maria A.)

Desiré de Lille - Antwerpen: "Ze hebben een zeer gezellige terras, waar je met de zomer lekkere wafels en/of pannenkoeken kunt genieten. Het is zeker een aanrader!" (Manting L.)

Foubert Cremerie en chocoladebar -Sint-Niklaas: "Deze winter ontdekte ik de lekkere pannenkoeken die de Foubert aanbiedt en hun chocomelk die je zelf kan samenstellen door 2 of 3 smaken aan te duiden.... Het is een topper op een goed gelegen plaats dichtbij de winkelstraten!" (Stephanie C.)

Het Kapittelhuis - Gent: "Voor de lekkerste pannenkoeken moet je in het Kapittelhuis zijn! De warmte opzoeken hier, met een dessertje & een warme chocomelk, zalig!" (Sara D.M.)

Het Park - Brasschaat : "Ze maken alles zelf, en dat proef je wel. Prijs komt goed overeen met de kwaliteit. Zeker de wafel met aardbeien en de pannenkoeken met marsepeinsaus zijn echt een aanrader! Heel lekker! Een aanrader, en ik ga zeker nog eens terug!" (Evelien S.)

Jan Van Gent - Oudenaarde: "Reeds jarenlang mijn favoriet adres om een lekkere pannenkoek, wafel of een ijsje te eten of een koffie of een Oudenaards biertje te drinken op het leuke terras." (Luc V. D.)

Koffiehuis Dantes - Koksijde : "Zowel ontbijt als lunch als een lekkere pannenkoek of ijscoupe zijn hier tot in de puntjes verzorgd! Een pareltje van zijn soort in de streek!" (Daisy D.)

La Dolce Vita - Roeselare: "Perfecte bediening, heel vriendelijke mensen & heerlijke pannenkoeken. Een echte aanrader in Roeselare!" (Benedicte S.)

The Old Barrel - Brugge: "Heerlijke pannenkoeken: nog op de oude manier bereid en lekker vers." (Ginette H.)

Tivolikasteel - Mechelen: "Enkel nog maar pannekoeken gaan eten, maar deze ligt nog steeds int geheugen. De pannekoek met appelen flambé is de beste die ik ooit at." (Guido D. S.)

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio