Heeft u moeilijkheden met het kiezen van een feestmenu ?

Heeft u moeilijkheden met het kiezen van een feestmenu ?

Glenn Thuy chef-kok zal voor onze lezers vier feestmenu's presenteren telkens op zaterdag. Foto: A.M.W

Moerbeke-Waas - Vanaf morgen helpen wij u vier weken lang telkens op zaterdag met een feestmenu op maat. Niemand minder dan de chef-kok van "Den Loze Boer" in Zeveneken vonden we bereid om vier feestelijke menu's samen te stellen. Vier weken lang zal Glenn Thuy (Moerbekenaar en chef kok) voor de lezers www.nieuwsblad.be/moerbeke-waas en www.nieuwsblad.be/wachtebeke een feestmenu schrijven. Wie is Glen Thuy ? dat leest u hieronder.

Glenn Thuy is Moerbekenaar waar hij in het feestcomité Crevestraat zetelt. Hij volgde de opleiding kok in Lokeren om daarna als stagair aan de slag te gaan in De Loze Boer in Zeveneken. Na zijn stage klom hij op als chef-kok. Hij maakt met zijn team de lekkerste gerechten klaar voor klanten en feestvierders in dit etablissement en dit reeds 8 jaar lang.Voor hen die de Loze Boer niet kennen, ze beschikken over twee ruime feestzalen en een restaurant, de capaciteit van de feestzalen is 300 gasten per zaal.

Het eerste gerecht van Glenn verschijnt morgen zaterdag...wat het wordt ? Morgen verneemt u er alles over op uw vertrouwde nieuwssite. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio