Céline Van Den Bossche kandidaat in Oost-Vlaanderen voor Miss België verkiezing

Céline Van Den Bossche kandidaat in Oost-Vlaanderen voor Miss België verkiezing

sms MOV 22 naar 6665 en stem Celine in het Oost-Vlaamse team. Foto: A.M.W

Moerbeke-Waas - Op de paardenkeuring van BWP maakten we kennis met de sympathieke Céline Van Den Bossche een afgestudeerde kapster uit de Damstraat. Céline stelde zich kandidaat voor het Oost-Vlaamse team waaruit de finalisten voor Miss België worden verkozen.

Voor de 22-jarige Céline Van Den Bossche die afstudeerde als kapster aan het Technisch Berkenboom Instituut in Sint-Niklaas is het de eerste keer dat ze deelneemt aan een miss-verkiezing. " Ik wil het wel eens ervaren hoe het is om een miss-verkiezing mee te maken" zo vertelde Céline ons.

Om aan de verkiezing van Miss België te kunnen meedoen zal deze jonge dame uit Moerbeke nog een heel parcours moeten afleggen, zo zal ze eerst in de selectie van Oost-Vlaanderen moeten geraken van waaruit op 20 september de twee kandidaten van Oost-Vlaanderen zullen doorstoten naar de finale van de Miss België verkiezing.

Om Celine naar een plaats in het Oost-Vlaamse team te helpen kan u stemmen per sms dan doet u als volgt MOV 22 naar 6665.

Op 3 juli worden alle kandidaten voorgesteld in de Carré in Willebroek. Céline heeft ook een eigen pagina op de sociaal website Facebook. Klik hier om rechtstreeks naar haar pagina te gaan.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio