Vierde themaconcert van harmonie Concordia

Vierde themaconcert van harmonie Concordia

Foto: Concordia

Moerbeke-Waas / Wachtebeke - Op 21 en 22 oktober 2017 richt de harmonie Concordia Overslag haar vierde themaconcert in. “Een thema vinden waar je uiteindelijk een volwaardig muzikaal programma mee kan vullen is niet altijd eenvoudig. Met wat inventiviteit zijn we er toch weer uitgeraakt. Dit jaar gaan we er een echte beestenboel van maken.” Vertelt dirigent Jackie De Muynck.

 Er ligt voor het publiek een programma klaar met de nodige variatie. Harmoniewerk, behoorlijk wat solisten van allerlei pluimage en zang staan ook dit jaar op het menu. De voorgaande edities hebben aangetoond dat dit concept wel wordt gesmaakt door de toeschouwers. De werkgroep heeft ook weer niet stil gezeten om een aangepaste omkadering te creëren, wat dan het plaatje weer compleet maakt.

Naar jaarlijkse gewoonte keren ze voor deze twee concerten naar de vertrouwde biotoop namelijk de kerk van Overslag.

Deze wordt weer heringericht om te fungeren als een aangenaam decor voor dit jaarlijks hoogtepunt van de harmonie. Onder impuls van de werkgroep, onder leiding van Paul De Clerck, is er al een ingrijpende aanpassing gebeurd in de kerk. Zowel het concert van zaterdagavond al zondagnamiddag zal in dezelfde sfeer kunnen worden beleefd. Met medewerking van de kerkfabriek zijn er zeer recent rolluiken geplaatst voor alle ramen van de kerk.

Voor de sfeer maakt het dus in ieder geval al niet uit voor welke uitvoering je een kaartje zou kopen. Wel is het een feit dat de kaartenverkoop voor de beide dagen weer zeer vlot op koers is. Niet te lang aarzelen dus wanneer je er bij wil zijn.

Kaarten kan je bestellen bij de leden van de harmonie of via www.concordiaoverslag.be

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio