Outdoor kerstmarkt op het Peerke-pleintje en indoor in de kerk van Koewacht en Vlaschaard

Kerstmarkt op de Koewacht

Moerbeke-Waas - Ook op basisschool De Zonnebloem doen ze mee want de de kinderen van het zesde leerjaar organiseren op vrijdag 15 december in samenwerking met de kleuterjuffen hun twaalfde editie van de kerstkermis. Om 15u30 gaat de poort van de kleuterspeelplaats open en kunnen alle kleuters en de kinderen van de eerste graad deelnemen aan heel wat plezante spelletjes. Een volle spelenkaart geeft recht op een leuk prijsje. Eindigen doen ze om 17u.

Ook dit jaar een vol Peerke-pleintje met handelaars die hun koopwaar aanbieden en amusement voor jong en oud, voor hongerige en dorstigen zijn er de noditge standen voorzien. Ook dit jaar kan je op het Peerke-pleintje je favoriete muziek aanvragen op de stand van Music For Live, dit jaar gaat de actie door ten voordele van de ziekte van Duchenne. Er zijn koop en proefavonden bij bakkerij Rudy en Veronique, Plus Verbiest en Ruitersport De Vlashoeve.

Heb je het gezien op het pleintje dan kan je naar de Nederlandse Koewacht pendelen met de huifkar, zij stoppen aan de kerk van de Nederlandse Koewacht daar is een indoor kerstmarkt en aan de Vlaschaard waar er eveneens een indoor kertsmarkt is.

Noteer de datum in jullie agenda vrijdag 15 december vanaf 16u.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio